Eesti noorim pulmaisa

Midaa??!? Eesti kõige noorem pulmaisa, mida see tähendama peaks? Just täpselt seda see tähendabki. Olen hetkel kõigest 18-aastane, ma käin veel koolis. Kuid mis siis? Kooli kõrvalt pakuti mulle võimalust proovida kätt õhtujuhi ametis. Mulle see täitsa meeldis, kuid kuna mu isa on professionaalne pulmapapi tundsin, et soovin siiski käed külge panna millegi ilusa, millegi meeldejääva, millegi muinasjutulise loomisel. Soovisin juhtida pulma…

Eks elus kord nii juba on, et kui midagi piisavalt palju soovid, siis nii ka juhtub. JA SEE TOIMISKI! Saingi võimaluse kirjutada ühe ilusa peatüki kahe noore inimese muinasjuttu. Okei, okei, nii lihtsalt nagu *nips* see ka ei käi. Tegu ei olnud niiöelda “päris” pulmaga. Aga päris pulmaga võrreldav? Kohe kindlasti! Hugo Treffneri Gümnaasiumis on selline äge võimalus valida valikainena pulmade korraldamine. Seda valikainet viib läbi endine pikaaegne pulmaisa. Aga kuna tegu on valikainega, siis võivad sinna ju tulla koolist kõik, kes vähegi soovivad. Nii avastasingi ennast järsku 90 pulmalise keskel mänge korraldamas. Tundub ju päris hirmutav, kui seda nii-viisi öelda. Minu jaoks oli see ka algul ikka mega hirmutav, ma polnud ju varem midagi sellist teinud. Kuid niipea kui pulm pihta hakkas, hirm kadus. Tundsin ennast nagu kala vees. Mul pole õrna aimugi kust see tuli, aga nautisin täiega. Peale pulma sain ma igati head tagasisidet. Kõik jäid väga rahule. Kuna minu jaoks oli see üliäge kogemus ning mulle ülimalt meeldis olla pulmaisa otsingi nüüd paari armunuid, kes usaldaksid mind oma elu kõige õnnelikuma päevaga.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *